NL FR

Visitor Oyster Card

Verenigd Koninkrijk > Londen

Geldig:

Categorie:

Transfers & Openbaar vervoer

Prijs

Prijs per persoon (oyster card 10 GBP)
€ 19,6


Prijs per persoon (oyster card 15 GBP)
€ 25,9


Prijs per persoon (oyster card 20 GBP)
€ 32,1


Prijs per persoon (oyster card 25 GBP)
€ 38,3


Prijs per persoon (oyster card 30 GBP)
€ 44,5


Visitor Oyster Card

Beschrijving:

De Visitor Oyster Card is het gemakkelijk betaalsysteem voor het openbaar vervoer in Londen. Deze elektronische kaart is opgeladen met een bepaald bedrag. Telkens u de metro gebruikt, moet de kaart ingelezen worden aan de gele kaartlezers aan het begin en het einde van de rit: het overeenstemmende bedrag wordt dan van het beschikbare saldo gehaald. Indien het saldo is opgebruikt, kan u de kaart in elk metrostation makkelijk opladen aan het loket (u betaalt contant), met uw kredietkaart aan de automatische kassa, of in de talrijke Oyster ticket shops in de stad.
Gegarandeerd de goedkoopste manier van reizen ! Een ritje in zone 1 en 2 kost normaal GBP 4,80.-. Met de Oyster Card bedraagt een ritje in de piekuren slechts GBP 2,90.-, en tijdens de daluren GBP 2,30.-. Als u de kaart zowel in de daluren als piekuren gebruikt,dan gaat er maximum GBP 6,40.- van uw kaart per dag.
De Oyster Card is herbruikbaar, niet weggooien dus ! Bij uw volgend bezoek aan Londen gebruikt u het resterend saldo of u laadt ter plaatse een nieuw bedrag op. Of u kan de kaart doorgeven aan familie of vrienden. Verloren of gestolen kaarten worden niet vervangen. De kaart kan slechts door 1 persoon tegelijkertijd gebruikt worden. Er is geen Oyster Card voor kinderen: t/m 10 jaar rijden die gratis mee op de metro met een betalende volwassene. Dat geldt op elk moment van de dag, dus ook voor 9.30 uur tijdens de week. De kaart bestaat in 5 vooraf opgeladen bedragen.

Info

Wij bieden deze extra's enkel aan in combinatie met het boeken van minimum 1 overnachting. Nadat je je hotel gekozen hebt krijg je de mogelijkheid om deze extra's toe te voegen.

Klik hier voor hotels in Londen
Klik hier voor promoties in Verenigd Koninkrijk, Londen

Zoek & Boek

 
(dd/mm/jjjj)

 Zoek zonder datum

Reis je met kinderen?
© Copyright Holidayline, 2000-, All rights reserved. Cloud hosting by Domeinnamen, Website en E-mail dedicated server hosting door COMBELL
Doorsturen naar een vriend

* verplicht veld

Vul de velden hieronder in om deze pagina door te mailen naar een vriend, familielid of collega!

Versturen

Feedback

* verplicht veld

Heb je een opmerking over onze site?

Versturen

Indien je vragen hebt raden wij je aan om eerst onze lijst met Vragen? te raadplegen. Heb je het antwoord daar niet teruggevonden, contacteer ons dan:

Openingsuren callcenter :

maandag 9u - 18u
dinsdag 9u - 18u
woensdag 9u - 18u
donderdag 9u - 18u
vrijdag 9u - 18u
zaterdag 10u - 16u

Holidayline NV
Sint-Jakobsstraat 50-52
8000 Brugge
België



Boek je hotel, transport en extra's in één dossier!



Even geduld aub!