Fletcher Kasteel Erenstein ****

Opgelet Dit product is momenteel niet online boekbaar. Gelieve contact op te nemen met ons callcenter. (3033)

Nederland > Nederlands Limburg > Nederlands Limburg - Kerkrade

Hier logeert u in een idyllische omgeving. De gezellige kamers werden ondergebracht in een voormalige vierkantshoeve, het ontbijt neemt u in de veranda en lekker dineren doet u in het sprookjesachtig kasteel. De omgeving leent zicht uitstekend voor talloze wandel- en fietstochten en ook in Kerkrade valt er heel wat te beleven.

Boeken

vanaf € 71,50 p.p.
Ontbijt inbegrepen
Geldig:

Nederlands Limburg - Kerkrade

De oudste mijnstad van Nederland waar reeds in de middeleeuwen naar kolen werd gegraven. De bijna 900 jaar oude abdij Rolduc met de indrukwekkende romaanse kerk en de rococobibliotheek is een bezoekje waard. In het Discovery Center Continium maakt de bezoeker een reis door de tijd, de wetenschap, de industrie en de samenleving. Park Gravenrode is een recreatief domein.

Ligging

even buiten Kerkrade, in het meest oostelijke puntje van Nederlands Limburg, aan de rand van het schitterend natuurgebied van de Anstelvallei en het Park Gravenrode. Het glooiend landschap nodigt uit tot wandelen en fietsen. Vanaf het kasteel loopt er een wandelpad tot aan de dierentuin van Gaiapark Kerkrade Zoo. Een ritje met de stoomtrein over het miljoenenlijntje is een leuke attractie voor jong en oud. Aken (Duitsland) ligt op 20 km, Luik (België) op 60 km. Maastricht, de oudste stad van Nederland, ligt op 30 km.

Transport

per auto: 140 km (Brussel), 425 km (Parijs), 220 km (Amsterdam). Treinstation Kerkrade op 1,4 km. Luchthaven Maastricht Aachen Airport op 30 km.

Faciliteiten

dit charmante hotel is ondergebracht in de voormalige boerderijwoning van de kasteelboerderij. Hier wordt u even teruggekatapulteerd in de tijd dankzij behoud van authentieke elementen zoals houten balken, kasseipad... In de sfeervolle, lichtrijke veranda naast de receptie bevindt zich de ontbijtruimte. Hier kan u tevens in de namiddag genieten van koffie en vla en 's avonds van een drankje voor het slapengaan. Het kasteel zelf uit de 14de eeuw, omgeven door een slotgracht, huisvest vandaag het gezellige restaurant. Hier geniet u van een heerlijk diner in een sprookjesachtig decor met fonkelende kroonluchters. In de barokke kasteeltuin met vijvers en fonteinen is het heerlijk flaneren. Gratis parking. E-bikes te huur in het hotel voor € 20 per fiets per dag (best op voorhand te reserveren). Overdekte en afgesloten fietsenstalling.

Kamers

de 44 kamers zijn ondergebracht in de voormalige authentieke vierkantshoeve, net achter het kasteel gelegen. Dit herenhuis werd gebouwd in 1713 en volledig gerestaureerd. De kamers zijn warm ingericht, de authentieke materialen creëren een sfeer van rust en comfort. Elke kamer is anders. We reserveren voor u een ruime comfortkamer (20-30m², max. 3 personen).

Boeken

Adres van Fletcher Kasteel Erenstein: Buizerdlaan 2 postbus 134, 3430 AC Nieuwegein

Beoordeling voor hotel Fletcher Kasteel Erenstein

Dit hotel werd beoordeeld door 33 gasten

Ligging
Algemene delen:
Ontbijt:
Netheid:
Grootte kamer:
Meubilair:
Bed:
Geluidsisolatie:
Badkamer:
Service/onthaal:
9/10
8.5/10
8.5/10
8.5/10
8.2/10
8.1/10
8.5/10
8.4/10
8.2/10
8.2/10
Gemiddelde score van 8.4/10

Voeg een berichtje toe

Reacties van klanten voor hotel - Fletcher Kasteel Erenstein

 • Beste Hotel en omgeving van de 4. Vooral het kasteel , voor het terras en het diner , was prachtig en de bediening uitstekend.

  Gepost door De Lille Yvan op 31/07/2021

  Reageer op dit bericht

  * verplicht veld

  Verstuur je reactie

 • Een mooi hotel in een unieke setting. Leuk!

  Gepost door Piet Oudega op 15/06/2021

  Reageer op dit bericht

  * verplicht veld

  Verstuur je reactie

 • Leuke locatie

  Gepost door Bon op 14/06/2021

  Reageer op dit bericht

  * verplicht veld

  Verstuur je reactie

 • Fijn verblijf gehad. Zeer vriendelijke mensen.

  Gepost door Bogaert op 19/08/2020

  Reageer op dit bericht

  * verplicht veld

  Verstuur je reactie

 • Op de kamer was het wel zeer warm, want men had de draperieën de hele dag, vóór onze aankomst, open gelaten,, in plaats van deze dicht te doen bij deze zeer hoge buitentemperaturen. Het was in de nacht niet te houden; Er was ook geen airco.

  Gepost door De Rycke Monique op 16/08/2020

  Reageer op dit bericht

  * verplicht veld

  Verstuur je reactie

 • Geen respect voor de bagage, bij aankomst volgend hotel bagage op een hoop , een deel van mijn bagage was stuk , heeft dit ook gemeld, het was hun onverschillig.

  Gepost door Lapere Jean - Pierre op 31/07/2020

  Reageer op dit bericht

  * verplicht veld

  Verstuur je reactie

 • Spijtig voor het zeer lange wachten bij het driegangen menu.

  Gepost door Fonteyne op 9/07/2020

  Reageer op dit bericht

  * verplicht veld

  Verstuur je reactie

Vorige stap

Boek je hotel, transport en extra's in één dossier!Even geduld aub!