Verblijven in dit legendarisch hotel is een unieke ervaring. Hier worden de gasten in de watten gelegd en kan u met volle teugen genieten van alle luxe die u aangeboden wordt.
    
    
        
            
                
                    vanaf € 219,00 p.p.
                    
Ontbijt inbegrepen                            
                
            Geldig: 
         
         
        
            
                Ligging
            
            
                hartje Monte-Carlo, naast het befaamde belle époque Casino uit 1863, dat al snel hét symbool van Monte-Carlo werd.
            
        
            
                Faciliteiten
            
            
                majestueuze lobby, restaurant Louis XV van Alain Ducasse met 3 Michelinsterren, en nog 2 restaurants, de Grill en de Côté Jardin. Buffetontbijt. American Bar met typische jazzsfeer. Kapsalon en luxeboetieks. Rechtstreekse toegang tot de Thermes Marins Monte-Carlo, een van de mooiste van Europa. Gratis aquafitness, zwembad, hamam, sauna, solarium en cardiofitness. Privéparking (vanaf € 38.-/24 uur, valet service).
            
        
            
                Kamers
            
            
                182 kamers, waarvan 81 suites en junior suites, en 2 Diamond Suites. Chique, klassieke palacedecoratie gecombineerd met het allermodernste comfort. Bad of douche en wc, haardroger, badjassen en pantoffels, telefoon, televisie, dvd-speler, WiFi en internettoegang (betalend), minibar, kluisje, airconditioning, vast tapijt en/of parket. Superior kamers (23 m²) met binnenzicht op de patio of Exclusive kamers (30 m²) met stads- of met zeezicht.
            
        
            
                Kinderen
            
            
                kinderbedje gratis. 1 Kind t/m 11 jaar overnacht gratis op de kamer van de ouders.
            
        
            
                Extra
            
            
                gratis Monaco paspoort (voorwaarden zie p. 160) en de kaart Cercle Monte-Carlo (talrijke voordelen, zie p. 160).