NL FR

Tips voor Granada

Stuur ons een reistip

 • Ticket Alhambra vooraf boeken!!!


  ABSOLUUT WEL tickets voor het Alhambra vooraf bestellen. Wij zijn heel veel teleurgestelde toeristen tegengekomen die geen tickets meer konden kopen ter plekke. Toen wij er waren waren er voor de komende week geen vrije tickets meer beschikbaar (laatste week april). Onze tickets via Holidayline geboekt. De geleide tour (via GranaVision) duurde maar liefst 4,5 uur en was absoluut zijn geld waard! Voor de rest van de stad deden we een beroep op een gratis guided tour via www.getyourguide.com. Wij deden de avondtoer in de wijk Sacromonte, en die gaf leuke nieuwe inzichten over de stad (holwoningen in de heuvel, ontstaan van de Flamenco bij de zigeunerbewoners).
  ABSOLUUT WEL tickets voor het Alhambra vooraf bestellen. Wij zijn heel veel teleurgestelde toeristen tegengekomen die geen tickets meer konden kopen ter plekke. Toen wij er waren waren er voor de komende week geen vrije tickets meer beschikbaar (laatste week april). Onze tickets via Holidayline geboekt. De geleide tour (via GranaVision) duurde maar liefst 4,5 uur en was absoluut zijn geld waard! Voor de rest van de stad deden we een beroep op een gratis guided tour via www.getyourguide.com. Wij deden de avondtoer in de wijk Sacromonte, en die gaf leuke nieuwe inzichten over de stad (holwoningen in de heuvel, onts...

  Lees het volledige berichtVerberg het volledige bericht
  Gepost door Stefaan Degrave - 30/04/2017


     


  Verstuur je reactie

  * verplicht veld

 • Alhambra


  tot eind juni is het zeker niet nodig om vooraf tickets te reserveren voor het Alhambra. Kunnen zo aan de ingang gekocht worden; mensen die via het internet vooraf reserveren worden heel dikwijls gedupeerd; ze krijgen geen tickets of veel te laat; of de website is fake en bestaat gewoon niet.

  Aan te raden : de mirador op het Alcaizin (Moorse wijk); prachtig zicht, best in de voormiddag dan is er nog weinig volk en minder warm; maar vooral 's avonds een prachtig zicht op het verlichte Alhambra.

  Gepost door lobbestael christiane - 28/06/2011


     


  Verstuur je reactie

  * verplicht veld

Zoek & Boek


 
(dd/mm/jjjj)

Reis je met kinderen?

© Copyright Holidayline, 2000-, All rights reserved. Cloud hosting by Domeinnamen, Website en E-mail dedicated server hosting door COMBELL
Doorsturen naar een vriend

* verplicht veld

Vul de velden hieronder in om deze pagina door te mailen naar een vriend, familielid of collega!

Versturen

Feedback

* verplicht veld

Heb je een opmerking over onze site?

Versturen

Indien je vragen hebt raden wij je aan om eerst onze lijst met Vragen? te raadplegen. Heb je het antwoord daar niet teruggevonden, contacteer ons dan:

Openingsuren callcenter :

maandag 9u - 18u
dinsdag 9u - 18u
woensdag 9u - 18u
donderdag 9u - 18u
vrijdag 9u - 18u
zaterdag 10u - 16u

Holidayline NV
Sint-Jakobsstraat 50-52
8000 Brugge
BelgiëBoek je hotel, transport en extra's in één dossier!Even geduld aub!