NL FR

Promoties in Duitsland

Vaak gëassocieerd met bier, worst en auto’s maar dit land heeft zoveel andere kanten.. De gemoedelijke sfeer, de veelzijdige natuur, de fascinerende kastelen en burchten, de vele natuurparken en de prachtige steden zullen u zeker bijblijven..

Zoek je Promoties op stad of regio

Zoek & Boek


 
(dd/mm/jjjj)

Reis je met kinderen?

Tevreden klant

Hotel:
Clostermanns Hof
Locatie:
Duitsland, Rijn

“ De zeer ruime executive kamer was heel prettig ingericht, met een comfortabel bed (lits jumeaux), een mooie zithoek, voldoende verlichting, een bureautje met stoel, een ruime kleidingkast en een mini-bar. Op een tafeltje stond fruit gereed, alsook enige zoute en zoete lekkernijen, met een vriendelijke tekst dat deze kostenloos konden worden gebruikt. De badkamer was prima in orde; onze persoonlijke voorkeur zou een douche geweest zijn en in dit geval moesten we douchen in het bad, maar dat ging goed. De driegangen keuze-maaltijden in het ruime en gezellige restaurant "Clostermanns" waren uitstekend verzorgd en erg smakelijk. Het personeel was heel vriendelijk en zonodig behulpzaam. Kortom: een zeer aanbevelenswaardig hotel ! ”

Gepost door F.H.J. van der Hargh
op 15/11/2016

Meer reacties over hotels in Rijn?

© Copyright Holidayline, 2000-2017, All rights reserved. Cloud hosting by Domeinnamen, Website en E-mail dedicated server hosting door COMBELL
Doorsturen naar een vriend

* verplicht veld

Vul de velden hieronder in om deze pagina door te mailen naar een vriend, familielid of collega!

Versturen

Feedback

* verplicht veld

Heb je een opmerking over onze site?

Versturen

Indien je vragen hebt raden wij je aan om eerst onze lijst met Vragen? te raadplegen. Heb je het antwoord daar niet teruggevonden, contacteer ons dan:

Callcenter open van maandag tot vrijdag van 9 tot 19 uur en op zaterdag van 9 tot 17 uur.

Holidayline NV
Sint-Jakobsstraat 50-52
8000 Brugge
BelgiëBoek je hotel, transport en extra's in één dossier!Even geduld aub!