NL FR

Reisnieuws

Hier vind je de laatste reisnieuwtjes!

 • Paddington 2: kinderfilm waar ook volwassenen van smullen


  Ken je beertje Paddington nog? De Britse schrijver Michael Bond verkocht sinds 1958 meer dan 35 miljoen boeken van Paddington. Vandaag 6 december wordt Paddington 2 vertoont in de Belgische cinema's, vervolgfilm op de wereldwijde kaskraker.
   
  Paddington is intussen gesetteld bij de familie Brown en een graag gezien figuur in de wijk. Op zijn eigen onhandige manier worstelt hij zich van het ene naar het andere baantje om geld te verdienen voor een cadeau voor de honderdste verjaardag van tante Lucy. Helaas wordt het betreffende geschenk gestolen waarna Paddington en de familie Brown aangesteld worden om de dief te ontmaskeren. De charmante acteur Hugh Grant sluit zich in de tweede film aan bij een reeds geweldige cast. In de Vlaamse versie leent niemand minder dan Bent Van Looy zijn stem aan beertje Paddington.

  Tijdelijke aktie: boek nu een citytrip Londen naar keuze en ontvang 1 cinematicket per geboekte persoon voor de film Paddington. Maak je keuze uit deze voorstellen  en stuur na de volledige betaling van je boeking een mailtje naar info@holidayline.be met je dossiernummer (PO) en vermelding van de promotiecode 'tickets Paddington'. Geldig tot einde voorraad.

  Klik hier  voor een voorsmaakje van de film.

  7/12/2017 9:54:06


   

  Reageer

  Reageer op dit bericht
  * verplicht veld

  Verstuur je reactie

Meer nieuws ...

Zoek & Boek


 
(dd/mm/jjjj)

Reis je met kinderen?

© Copyright Holidayline, 2000-2017, All rights reserved. Cloud hosting by Domeinnamen, Website en E-mail dedicated server hosting door COMBELL
Doorsturen naar een vriend

* verplicht veld

Vul de velden hieronder in om deze pagina door te mailen naar een vriend, familielid of collega!

Versturen

Feedback

* verplicht veld

Heb je een opmerking over onze site?

Versturen

Indien je vragen hebt raden wij je aan om eerst onze lijst met Vragen? te raadplegen. Heb je het antwoord daar niet teruggevonden, contacteer ons dan:

Callcenter open van maandag tot vrijdag van 9 tot 19 uur en op zaterdag van 9 tot 17 uur.

Holidayline NV
Sint-Jakobsstraat 50-52
8000 Brugge
BelgiëBoek je hotel, transport en extra's in één dossier!Even geduld aub!