NL FR

TOPPROMOTIES GELDERLAND

STEL ZELF JE REIS GELDERLAND SAMEN

Hotel
Kies een hotel uit ons aanbod.

Transport
  • vlucht
  • trein
  • eigen wagen
Eventuele extra's
  • Museumticket
  • Excursie
  • ...
Betalen
Kijk je bestelling na en betaal veilig.

Gelderland

Gelderland, dat is voornamelijk het 'Nationaal Park de Hoge Veluwe': rust, ruimte, prachtige bossen, uitgestrekte heidevelden, een herder met zijn schaapskudde, zacht stromende beken,... dát is de Veluwe. Een waar paradijs voor wandelaars en fietsers. In het park ligt het Kröller-Müller Museum, waar je de op een na grootste Van Goghverzameling ter wereld vindt: bijna 90 schilderijen en ruim 180 tekeningen. Daarnaast zie je er topstukken van moderne meesters als Claude Monet, Georges Seurat, Pablo Picasso en Piet Mondriaan. Krijg je maar niet genoeg van musea? Dan is er nog 'Paleis het Loo' in Apeldoorn. Het voormalige koninklijk paleis is momenteel een museum en heeft ook een prachtige tuin. De fans van steden kunnen daarnaast ook terecht in Nijmegen, Arnhem of Apeldoorn. Vergeet ook de Hanzesteden Hattem, Elburg en Harderwijk niet!

Zoek & Boek


 
(dd/mm/jjjj)

Reis je met kinderen?

Tevreden klant

Hotel:
Masseria Bandino
Locatie:
Italië, Puglia e Basilicata

“ Masseria Bandino was zeer goed, vriendelijk personeel!! Wij hadden er half pension en konden uit 3 voorgerechten en 3 hoofdgerechten kiezen, daarbij kregen we nog eens 3 extra schoteltjes geserveerd, waar we meer dan genoeg hadden! Er hing ook een gemoedelijke sfeer, men voelde zich daar direct thuis. Het is ook goed gelegen om het zuidelijk gedeelte van Puglia te bezoeken.
Het enige minpuntje was dat de eigenaar enkel Italiaans sprak en zijn personeel was wel meertalig. We hadden spijt dat we na 4 dagen moesten vertrekken! Zeker een aanrader!!!! ”

Gepost door De Neve
op 13/06/2016

Meer reacties over hotels in Puglia e Basilicata?

© Copyright Holidayline, 2000-2017, All rights reserved. Cloud hosting by Domeinnamen, Website en E-mail dedicated server hosting door COMBELL
Doorsturen naar een vriend

* verplicht veld

Vul de velden hieronder in om deze pagina door te mailen naar een vriend, familielid of collega!

Versturen

Feedback

* verplicht veld

Heb je een opmerking over onze site?

Versturen

Indien je vragen hebt raden wij je aan om eerst onze lijst met Vragen? te raadplegen. Heb je het antwoord daar niet teruggevonden, contacteer ons dan:

Callcenter open van maandag tot vrijdag van 9 tot 19 uur en op zaterdag van 9 tot 17 uur.

Holidayline NV
Sint-Jakobsstraat 50-52
8000 Brugge
BelgiëBoek je hotel, transport en extra's in één dossier!Even geduld aub!